Vi er paraplyorganisation for LO fagforeningerne i Randers Kommune


Vi koordinerer LO-fagbevægelsens fælles indsats indenfor både det private- og offentlige arbejdsmarked, hvor kerneopgaverne er beskæftigelsespolitik, uddannelse/skolekontakt, erhvervspolitik og meget mere.

Følg med under nyheder eller kontakt os.


 

80 tillidsvalgte møder LO’s formand

 

LizetteSøndag 7. februar mødes 80 randrusianske tillidsvalgte med formanden for LO Danmark, Lizette Risgaard (billedet). Det er LO Randers, der har inviteret til det årlige træf for faglige tillidsvalgte, som i år holdes på restaurant Skovbakken.

Inge-Lise Christensen, formand for LO Randers, vurderer at både lokale og landsdækkende spørgsmål vil blive rejst. Men: - Regeringen har sat to spørgsmål på dagsordenen, nemlig kommunale besparelser og eller anden form for indslusningsløn. Begge dele vil vi helt sikkert diskutere på søndag.

Hun mener, at begge dele vil ramme LO-medlemmerne: - Skærer kommunen ned, betyder det færre ansatte og dårligere service for borgerne, ikke mindst for vores medlemmer. Og indføres der en særlig lav løn til flygtninge, vil det smitte af på især de lavt lønnede og kort uddannede, som også er LO-medlemmer.

Invitationen kan ses her


 

Politisk

samarbejdsaftale 2014 – 2018

LO Randers, Socialdemokraterne, SF har aftalt at arbejde sammen i valgperioden 2014-2018.

Vi ønsker en Randers Kommune, der er i vækst og som har en velfungerende velfærd. Vi finder at en stærk og velfungerende kommunal service er altafgørende for en videre udvikling af væksten i den private sektor.

Læs hele aftalen her (Download)

Spis ude

med en god smag i munden!

Vælg en restaurant med 3F-overenskomst!

Hent listen over spisesteder med overenskomst i Randers Kommune (Hent)