Vi er paraplyorganisation for LO fagforeningerne i Randers Kommune


Vi koordinerer LO-fagbevægelsens fælles indsats indenfor både det private- og offentlige arbejdsmarked, hvor kerneopgaverne er beskæftigelsespolitik, uddannelse/skolekontakt, erhvervspolitik og meget mere.

Følg med under nyheder eller kontakt os.

got.jpg

Formanden for LO Randers trækker sig

 

Henrik Gottlieb Hansen betegner tidspres som væsentligste årsag til, at han nu siger farvel til topposten i den lokale fagbevægelse

 

LO Randers skal have ny formand. Henrik Gottlieb Hansen trækker sig fra posten, så snart der er fundet en midlertidig løsning. Det forventes at ske på forretningsudvalgsmødet den 19. december, hvor der skal konstitueres en ny formand frem til næste repræsentantskabsmøde.

Det er kun omkring syv måneder siden, Henrik Gottlieb Hansen i april blev valgt til posten, og der ligger flere grunde bag beslutningen, oplyser den afgående formand.

- Det handler først og fremmest om et stort tidspres, der gør det svært for mig at varetage denne vigtige post så godt, som jeg gerne vil. Samtidig så jeg gerne, at der var større mulighed for at samarbejde med de øvrige LO-sektioner, end der er i dag, og det har også påvirket min beslutning, siger Henrik Gottlieb Hansen.

 

Flere poster i regionsrådet

Han understreger dog, at tidspresset er den væsentligste årsag til beslutningen, som han har truffet i samråd med HK Østjylland, hvor han er faglig konsulent.

Ud over det faglige arbejde er medlemskabet af regionsrådet i Region Midtjylland blevet mere tidskrævende for Henrik Gottlieb Hansen. Han blev sidste år genvalgt til en ny fireårsperiode for Socialdemokraterne og er blevet valgt ind i flere udvalg i forhold til første valgperiode.

- Det kræver naturligvis mere tid til møder og til forberedelse, og det har alt sammen spillet ind på beslutningen om at sige farvel til formandsposten i LO Randers, siger Henrik Gottlieb Hansen.

I regionsrådet er han blandt andet udpeget som formand for det rådgivende udvalg på psykiatri- og socialområdet samt til medlemskab af Vækstforum for Region Midtjylland og Det Midtjyske Kompetenceråd.

- Det er interessante og vigtige opgaver, som jeg gerne vil kunne prioritere højt, siger Henrik Gottlieb Hansen.  

Lntjek_14_advertorial_grafik.jpg

Spis med god samvittighed - i en restaurant med 3F overenskomst

Hent listen over spisesteder med overenskomst i Randers Kommuner (hent)

Den Politiske samarbejdsaftale 2014 – 2018

LO Randers, Socialdemokraterne, SF har aftalt at arbejde sammen i valgperioden 2014-2018.

Vi ønsker en Randers Kommune, der er i vækst og som har en velfungerende velfærd. Vi finder at en stærk og velfungerende kommunal service er altafgørende for en videre udvikling af væksten i den private sektor.

Læs hele aftalen her (Download)